Je product of dienst op een simpele en leuke manier uitgelegd. Een explainer video of explanimation is een hele goede manier om dat te doen, maar daar hoort ook de juiste voice-over-stem bij. Een stem beklijft namelijk veel beter dan tekst in beeld.


Kies een stem voor je explanimation


Kort. Helder. In balans.

Een explanimation is een samenspel van woord en beeld. De animaties illustreren, de stem geeft duiding. Samen zorgen ze voor een heldere en bondige manier om soms complexe materie op een aantrekkelijke en duidelijke manier uit te leggen. Kies een stem voor je explanimation en wij zorgen voor een perfecte balans hiertussen.

De juiste spanningsboog.

Zoveel mogelijk vertellen in een zo kort mogelijke tijd is een beste uitdaging. Je wilt niet dat je kijkers tussentijds afhaken en natuurlijk dat ze na afloop je boodschap volledig begrijpen. Daarom is een goede spanningsboog belangrijk. Enthousiast verteld met de nadruk op de juiste woorden, in het juiste ritme en tempo. Dat is precies waar onze voice-overs in begeleid worden tijdens de opnames.

Muziek en geluidseffecten.

Een kale voice-over-opname kan heel goed worden ondersteund door muziek, alleen moet die muziek natuurlijk niet de aandacht afleiden van je boodschap. Met Fine Tune Audio componeren we soundtracks op maat. En met geluidseffecten helpen we je ook graag, want die brengen de animaties immers nog meer tot leven.

Script advies.

Heb je hulp nodig bij het schrijven van een pakkende voice-over? Onze copywriters helpen je graag op weg. Ze geven je advies en tips, maar kunnen ook je script redigeren of het zelfs volledig voor je schrijven.

Vrijblijvend advies.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste stem of wil je meer weten? Bel of mail ons gerust.


Neem contact op