In de auto, op het werk of in de winkel. De authentieke stem die ertussenuit springt en je overhaalt. De ideale stem voor op de radio. Jouw geluid. Jouw stem.


Kies een stem voor je radio voice-over


Een stem uit duizenden.

Een bekende voice-over-stem kan heel goed werken. Ze worden niet voor niets veel geboekt, maar ze vallen vaak minder op. Daarom hebben we een breed aanbod en casten we ook karakteristieke stemmen die precies bij je product of je merk passen. Zo zorg je ervoor dat je gekozen stem niet meerdere keren in hetzelfde reclameblok voorkomt en ook andere producten aanprijst.

Gecoacht op de nuances.

Een reclameboodschap op de radio moet niet alleen kort en bondig zijn, maar ook de juiste snaar bij je publiek raken. Onze voice-overs krijgen professionele coaching, zodat elk detail en elke nuance exact overkomt zoals het moet.

Flexibel in lengtes.

Een kortere versie van je reclame naast de hoofdspot? Geen probleem. We kunnen meerdere edits en varianten aanleveren, in verschillende lengtes.

Aantrekkelijk zendtijd inkopen.

Omdat we al jaren met grote bureaus en omroepen werken, hebben we een breed netwerk en de juiste connecties in de industrie. Dit betekent dat we je ook kunnen helpen met het aantrekkelijk inkopen van zendtijd.

Uitsluitend studiokwaliteit. Zonder compromis.

Wij produceren uitsluitend studiokwaliteit voice-overs, voor kenners en liefhebbers van kwaliteit. Niets gaat bij ons de deur uit zonder grondige kwaliteitscheck. Daarom vormt onze studio de bakermat van talloze prachtige projecten, waar we stuk voor stuk trots op zijn.

Copywriting.

Nog een laatste check voor je voice-over-script? Of advies nodig? Ons team van copywriters helpt je graag mee met schrijven, aanscherpen, redigeren en zelfs vertalen.


Vrijblijvend advies.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste stem of wil je meer weten? Bel ons gerust.


Neem contact op