Je stem is je doelgroep.

Jong en energiek, of toch levenservaring en autoriteit? Man of vrouw? Mensen vertrouwen mensen die op ze lijken. Daarom is leeftijd, geslacht en zelfs het timbre van een voice-over-stem belangrijk bij een reclameboodschap. Kies een stem die past bij je product en wij zorgen dat de voice-over de juiste snaar bij je doelgroep raakt.De juiste specificaties. De juiste toon.

Voor TV gelden specifieke technische specificaties voor geluid. Daarom zijn onze opnames altijd op de juiste manier opgenomen en nabewerkt en worden ze gebruiksklaar aangeleverd. Daarnaast krijgen onze voice-over-stemmen tijdens de opnames professionele begeleiding om precies de toon te pakken die je zoekt.Verschillende versies.

Een tag-on of korte versie om aan het einde van het reclameblok je boodschap nog wat extra kracht bij te zetten? We kunnen verschillende versies van de opnames aanleveren.

Inkopen van zendtijd.

We werken samen met grote bureaus en omroepen, dus we hebben een breed netwerk met goede connecties. Daarom kunnen we je ook helpen bij het aantrekkelijk inkopen van zendtijd.

Script doctoring.

Hulp nodig bij het schrijven van je script? Of nog even een laatste check? Onze copywriters kunnen je in meerdere talen helpen met het bijschaven en (her)schrijven van je voice-over-script.

Het hele pakket.

Ben je bezig met een grote campagne en gebruik je daarvoor verschillende media? Kijk dan eens naar onze campagnestem. Wil je naast een stem ook pakkende muziek of een soundlogo? Met Fine Tune Audio helpen we je graag.


Vrijblijvend advies.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste stem of wil je meer weten? Bel ons gerust.


Neem contact op