Maak het maar bont. Daag ons maar uit.

De beste ideeën zijn jouw crazy ones. Een app, een instore stem, een yogales, een museumtour of een slaaptraining. Waar je ook maar een stem voor nodig hebt, wij staan voor je klaar en brengen je idee tot leven.Jarenlange ervaring. Boordevol kennis.

We snappen dat je ambitieuze en grootse plannen niet graag in de handen van beginners legt. Ons team heeft jarenlange ervaring en daardoor de nodige expertise opgebouwd voor de meest uiteenlopende projecten. Zowel commercieel als artistiek kunnen we meedenken en sparren over je project.Divers. Authentiek. In drie talen.

Wat je ook maar wilt vertellen of uitdragen, wij hebben de stem die je zoekt. Voor elke doelgroep. In het Nederlands, Engels (Brits en Amerikaans) en Duits.

Uitsluitend studiokwaliteit. Zonder compromis.

Wij produceren uitsluitend studiokwaliteit voice-overs, voor kenners en liefhebbers van kwaliteit. Niets gaat bij ons de deur uit zonder grondige kwaliteitscheck. Daarom vormt onze studio de bakermat van talloze prachtige projecten, waar we stuk voor stuk trots op zijn.

Precisiewerk. Tot in de kleinste details.

Ritme, timing, de juiste nadruk, het kan je boodschap maken of breken. Al onze stemmen krijgen professionele coaching tijdens de opnames, zodat de juiste snaar altijd geraakt wordt. Daarnaast voegen we de beste opnames samen tot een perfect geheel. Hierdoor halen we het onderste uit de kan en krijgen we het beste resultaat.

Script doctoring.

Hulp nodig bij het schrijven van je script? Of nog even een laatste check? Onze copywriters kunnen je in meerdere talen helpen met het bijschaven en (her)schrijven van je voice-over-script.


Vrijblijvend advies.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste stem of wil je meer weten? Bel ons gerust.


Neem contact op