Je hebt groot nieuws en dat wil je van de daken roepen. Wij hebben de stem die bij dat nieuws past, voor TV, radio en online.


Kies jouw campagnestem

Consistent. Herkenbaar.

Geef je campagne een gezicht en werk met dezelfde voice-over-stem. Één stem op alle kanalen. Dat zorgt voor een consistente boodschap en herkenbaarheid. Onze voice-overs worden gecoacht op de nuances en details, daardoor raken ze altijd de juiste snaar.


Je boodschap of je merk.

Onze campagnestem is de stem van je boodschap, niet van je merk. Ben je op zoek naar een stem voor je identiteit?

Kies dan voor een merkstem.


Studiokwaliteit. Altijd. Zonder compromis.

Vaak worden voice-overs die online worden aangeboden in homestudios opgenomen. Bij ons niet. Wij produceren uitsluitend studiokwaliteit voice-overs. Voor kenners en liefhebbers van kwaliteit. Voor stijlvolle eindproducten met klasse. Niets gaat bij ons de deur uit zonder grondige kwaliteitscheck. Samen met onze stemmen, vormt onze studio de bakermat van talloze prachtige projecten, waar we stuk voor stuk trots op zijn.Een zorg minder.

Een hele campagne opzetten is een flinke klus met veel verschillende dingen om rekening mee te houden. Onze voice-overs worden tijdig geleverd en altijd met de juiste specificaties voor TV, radio en online. Welke media je ook wilt gebruiken, je boodschap komt altijd kraakhelder over.


Vrijblijvend advies.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste stem of wil je meer weten? Bel ons gerust.


Neem contact op