De oude bekende die je tegenkomt in de kroeg, waar je ademloos naar luistert tot het opeens sluitingstijd is. De stem die belichaamt waar jij voor staat. De stem die je merk een gezicht geeft en een band opbouwt met je doelgroep.


Kies jouw merkstem

Je stem. Je identiteit.

Een goedgekozen stem brengt je merk dichterbij en maakt het menselijk. Vriendelijk, betrouwbaar, bijna tastbaar. Eigenlijk net zo herkenbaar en aantrekkelijk als je logo. Wij geloven dat een voice-over onderdeel is van je identiteit en dat een stem je bedrijf een gezicht kan geven. Het is een onderdeel van je huisstijl. Een krachtiger wapen voor je merk is er niet.

Je stem is je doelgroep.

Zwoel en donker als whiskey en sigaren, of energiek, luchtig of gevat? Klank bepaalt net zoveel als woorden. Bij een goedgekozen stem kan je doelgroep zich direct identificeren en creëer je impact met je verhaal. Kies een stem die klinkt zoals je doelgroep graag zou willen zijn. Iemand waar ze naar opkijken. Een stem waar je doelgroep stiekem jaloers op zal zijn, maar die wel aansluit bij wat je te vertellen hebt.

Tijd voor een vaste stem?

Onze voice-over-stemmen zijn beschikbaar voor langere tijd en worden gecoacht op hoe je wilt klinken. Ze snappen niet alleen je merk, ze zijn het. Dat zorgt ook nog eens voor een geoliede samenwerking.

Nog niet toe aan een vaste relatie maar wel op zoek naar een herkenbare stem? Kijk dan eens naar een campagnestem. Dan heb je wel de consistentie, zonder de commitment.

Oog voor detail. Maar ook voor tijd.

Al jarenlang produceren we voice-overs voor grote merken en reclamebureaus. We zijn gewend om met strakke deadlines te werken en kunnen snel en adequaat de gevraagde voice-overs leveren. Ondanks de tijdsdruk die er soms is, houden we van details en geloven we dat hoogwaardige kwaliteit altijd de standaard zou moeten zijn.

Studiokwaliteit. Altijd. Zonder compromis.

Vaak worden voice-overs die online worden aangeboden in homestudios opgenomen. Bij ons niet. Wij produceren uitsluitend studiokwaliteit voice-overs. Voor kenners en liefhebbers van kwaliteit. Voor stijlvolle eindproducten met klasse. Niets gaat bij ons de deur uit zonder grondige kwaliteitscheck. Samen met onze stemmen, vormt onze studio de bakermat van talloze prachtige projecten, waar we stuk voor stuk trots op zijn.


Vrijblijvend advies.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste stem of wil je meer weten? Bel ons gerust.


Neem contact op